Kontakt

Ime (obavezno)

Vaš e-mail: (obavezno)

Poruka:

Dekora

Prodavnica je opremljena celokupnim asortimanom, u prodaji se nalazi vise od 12000 modela tapta. Veliki izbor zavesa, venecijanera i garnišni možete naći u prodajnom salonu.

STAY SOCIAL

Adresa

DEKORA D.O.O.

image001

Uroša Martinovića 3, lokal L2

+381 11 408 97 95

+381 69 577 64 66

+381 66 118 929

office@dekora.rs

Zaštite od sunca

ROLO ZAVESE

Veliku ekspanziju kod opremanja poslovnih i javnih objekata beleže rolo zavese. Rolo zavese se izradjuju od više vrsta materijala, a zbog svojih tehničkih karakteristika  iz ponude izdvajamo screen materijale.  Screen materijali predstavljaju jedan od najefikasnijih sistema  zaštite od sunca i toplote. Screen materijali se izrađuju u razlicitim debljinama, pa samim tim  i propustljivost svetla I toplote može biti  veća ili manja. Kako bi smo zadovoljili zahteve hotela I poslovnih  objekata u smislu poštovanja visokih standarda,  sertifikata, tehničkih  karakteristika, u ponudi imamo i samogasive screen materijale, zapravo screenove u B1 standardu kao i ,,black out,, screenove, za potpuno zamračenje prostora. Zahvaljujući velikom izboru materijala i dezena , rolo zavese su čest izbor klijenata i za opremanje prostorija u  stambenim objekatima.

ZEBRA ZAVESE

MODERNO-PRAKTIČNO I INOVATIVNO

Zebra zavese su vrsta rolo zavesa koje u poslednje vreme postaju sve cesci  izbor klijenata. Zebra  tkanine se sastoje od horizontalnih linija od kojih je jedna prozirna, a jedna neprozirna. Posebno su zanimljive  zbog duplo namotanog materijala koji pomeranjem na gore ili na dole pomocu lanca, omogućava smenjivanje prozirne I neprozirne tkanine, pri čemu se regulise i propustljivost svetlosti.

Zebra zavese se najčesce koriste za opremanje modernih stanova.  Poseban komfor I udobnost mozete dobiti sa zebrama na elektomotor.