Kontakt

Ime (obavezno)

Vaš e-mail: (obavezno)

Poruka:

Dekora

Prodavnica je opremljena celokupnim asortimanom, u prodaji se nalazi vise od 12000 modela tapta. Veliki izbor zavesa, venecijanera i garnišni možete naći u prodajnom salonu.

STAY SOCIAL

Adresa

DEKORA D.O.O.

image001

Uroša Martinovića 3, lokal L2

+381 11 408 97 95

+381 69 577 64 66

+381 66 118 929

office@dekora.rs

Sistemi

ZEBRA ZAVESE

MODERNO-PRAKTIČNO I INOVATIVNO

Zebra zavese su vrsta rolo zavesa koje u poslednje vreme postaju sve cesci  izbor klijenata. Zebra  tkanine se sastoje od horizontalnih linija od kojih je jedna prozirna, a jedna neprozirna. Posebno su zanimljive  zbog duplo namotanog materijala koji pomeranjem na gore ili na dole pomocu lanca, omogućava smenjivanje prozirne I neprozirne tkanine, pri čemu se regulise i propustljivost svetlosti.

Zebra zavese se najčesce koriste za opremanje modernih stanova.  Poseban komfor I udobnost mozete dobiti sa zebrama na elektomotor.

PAKETO- ZAVESE

Paketo zavese predstavljaju izuzetno moderan I elegantan izbor pri dekoraciji životnog prostora. Specifičan način kačenja , i šipkice koje se horizontalno provlače kroz kanale na  zavesama,  daju izražajnost ravnih linija, pa samim tim postaju najčesci izbor za opremanje modernih stanova .Bez obzira na izraženost  ravnih linija pomoću  paketo zavesa  Vaš  prostor dobija i toplinu i ušuškanost.

PLISE ZAVESE

Plise zavese su vrsta paketo zavesa. Razlika izmedju njih je samo u sipkicama koje za razliku od paketo mehanizama nisu sastavni deo plise mehanizma.  Dok su paketo zavese najčešći izbor kod opremanja modernih, svedenih prostora, plise zavese svoje mesto nalaze u stilski opremljenim stanovima.   Zahvaljujući mehanizmu, načinu kačenja i šivenja,  kao i pravom odabiru materijala,  plise zavese daju Vašem domu pravu raskoš.

PANEL SISTEMI

Panel sistemi su nastali kao inovativno resenje svedenih i ravnih linija zavesa, pri cemu se dobija modera forma  prostora. Sastoje se od vise ravnih panelica koji se pomeraju levo i desno,  rucno, pomocu kanapa za povlacenje ili  elektromotorom pomocu daljinskog upravljača. Panel zavese se izrađuju od tkanina ili od screen materijala. U zavisnosti od širine prozora koji se pokriva panel zavesama, u ponudi su 2-kanalni, 3-kanalni, 4-kanalni i 5-kanalni panel sistemi.