Kontakt

Ime (obavezno)

Vaš e-mail: (obavezno)

Poruka:

Dekora

Prodavnica je opremljena celokupnim asortimanom, u prodaji se nalazi vise od 12000 modela tapta. Veliki izbor zavesa, venecijanera i garnišni možete naći u prodajnom salonu.

STAY SOCIAL

Adresa

DEKORA D.O.O.

image001

Uroša Martinovića 3, lokal L2

+381 11 408 97 95

+381 69 577 64 66

+381 66 118 929

office@dekora.rs

Garnišne za zavese

Garnišne

Garnišne  su neizbezan detalj kod dekoracije prostora zavesama . Samim tim, Dekora u svojoj ponudi ima veliki izbor kako plafonskih tako I dekorativnih garnisni. Kada je rec o dekorativnim garnišnama tu su: aluminijumske garnišne, garnišne od inoxa, mesing garnišne i bojeni program, kao i garnišne na elektomotor.

Aluminijumske garnišne bojene Ø 16mm

Zahvaljujući boji i materijalu od koga su izrađene ove garnišna najčešće svoje mesto nalaze u modernim, svedenim prostorima u prostorima bez previše detalja. Zahvaljujući različitim  završecima (šraf, kratki šraf, dugi šraf i kupa) aluminijumske garnišne  predstavljaju elegantan dekorativnin detalj na zidu i cine vaš prostor ispunjenijim.  Pored više vrsta završetaka, za ove garnišne postoje i različite dužine nosača, čime se postiže željeno rastojanje zavese od zida. Mogu se montirati na plafon i na zid u zavisnosti od želje klijenta. Garnišne mogu bit jednoredne i dvoredna. Na dužine preko 2,5m stavlja se treći nosač.

Bojene Aluminijumske garnišne

Alijuminijumske garnišne Ø 20

Inox sjaj garnišne Ø 16